Zangeres

Zangeres: Mezzosopraan / alt Annemarie Verburg behaalde in 2005 haar diploma klassiek zang 1e fase aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar zij studeerde bij Rita Dams, Maria Acda en Sasja Hunnego. Ze volgde interpretatielessen bij Meinard Kraak.
Na haar opleiding studeerde zij bij Marjan Kuiper en Carolyn Watkinson. Op dit moment wordt zij gecoacht door Xenia Meijer.

Annemarie heeft sinds 2005 werkervaring opgedaan als solist en in koren.
Zij maakt deel uit van het Bachkoor Holland en werkt met dirigenten als Roy Goodman, Jan Willem de Vriend, Rob Vermeulen en Gijs Leenaars.
Zij werkt regelmatig mee aan projecten van PA’dam o.l.v. Maria van Nieukerken.
Met Gijs Leenaars en leden van het Concertgebouw Kamerorkest zong ze als solist de solocantate Widerstehe doch der Sünde van J.S. Bach.

Als solist zong zij onder andere de altsolo’s uit de Mattheuspassion, het Weihnachtsoratorium en de Lukaspassion van J.S. Bach; de Messiah van Händel, de Requiems van Duruflé en Mozart; het Gloria van Vivaldi; het Stabat Mater van Haydn en de premières van Fire of God, undying flame en Door goede machten trouw en stil omgeven van Alexander Prins.